Varauspalvelu

Palvelu tarjoaa mahdollisuuden varata sähköisesti venepaikkoja. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7.

Huom! Kirjautumiseen käytettävä Oma Jyväskylä -palvelu on siirtynyt käyttämään Suomi.fi -tunnistautumista. Tämän muutoksen takia kaikkien käyttäjien tulee kertaalleen tehdä vahva tunnistautuminen käyttäen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Valitse siis kirjautumissivulla "Kirjaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella". Tämän jälkeen voit kirjautumisessa käyttää sähköpostiosoitettasi. Seuraa ohjelman antamia ohjeita.

Kevään 2017 varausaikatauluja:
- 3.4.2017 klo 10 Uudelleenvarauskausi viimevuotisille venepaikan varaajille alkaa. Uudelleenvarauskausi päättyy 2.5.2017 klo 10. Uudelleenvaraus toivotaan kuitenkin tehtäväksi viimeistään perjantaihin 28.4.2017 klo 16 mennessä.
- 3.4.2017 klo 10 Vapaiden paikkojen vuokraus alkaa.
- 2.5.2017 klo 10 Uudelleenvarauskaudella varaamatta jääneet paikat vapautuvat yleiseen hakuun.

Uudelleenvarauksen tekemiseen on kolme vaihtoehtoa:
1. Järjestelmän lähettämän sähköpostin linkistä pääset suoraan tekemään ja maksamaan oman venepaikkasi uudelleenvarauksen. Järjestelmä lähettää sähköposteja 3.4.2017 klo 10 alkaen.
2. Kirjaudut palveluun näillä sivuilla, jolloin saat näkyviin omat varauksesi. Kun valitset "Näytä aiemmat varaukset (klikkaa tästä)", niin pääset tekemään ja maksamaan uudelleenvarauksen.
3. Uudelleenvarauksen voi tehdä ja maksaa Jyväskylä-infon palvelukassalla (Asemakatu 7). Huomaathan, että taloyhtiöiden, yritysten ja yhdistysten nimissä olevia venepaikkamaksuja ei voi maksaa verkkopalvelussa, vaan ne tulee maksaa Jyväskylä-infon palvelukassaan (Maksu onnistuu jos yrityksen varaus on omissa nimissä)

Kysy tai anna palautetta

TEE UUSI VARAUS

Tee sähköinen varaus verkossa. Voit selailla vapaita paikkoja, varata ja maksaa varauksiasi palvelun avulla.

OMAT VARAUKSESI

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi.